Coastal Ensuite

Set upon the scenic Hayling Island in Hampshire, this bathroom was designed for a family looking to achieve a 'New England' feel with a modern twist.

When the owners came to Ripples they were hoping to make more with the space they had, the new layout was much more effective with spacious units and an airy, light shower space. The designer considered the space carefully, developing a plan that would work for the whole family.

With useful storage underneath the vanity unit and handy drawers there is plenty of space to hide away the daily toiletries as well as display soft, elegant towels.

The horizontal stripes balance out the proportions of the bathroom making it feel wider and the incorporation of large tiles, minimise grout lines. Small details like the choice of matt finish tiles as opposed to gloss and the natural stone work-top create a very contemporary, coastal impression.

< RETURN TO GALLERY